New York in Black & White

New York in Black & White

Tijdens onze vakantie in de USA & Canada heb ik natuurlijk veel foto’s gemaakt.Onderdeel van onze reis was ook een bezoek aan New York.  Tijdens dit bezoek aan de big apple natuurlijk veel foto’s gemaakt van de diverse gebouwen waaronder natuurlijk ook foto’s van het indrukwekkende ground zero monument.

Dit was een goede gelegenheid om mijn 17-40 mm objectief uit te testen. Een deel van de foto’s heb ik omgezet naar zwart wit en duo-tone omdat naar mijn mening dit de foto’s meer kracht bijzet. Een aantal van deze zwart-wit en duo-tone foto’s is hieronder opgenomen. Klik om de foto indien je een groter exemplaar wilt bekijken.

 

NY-2

 

NY-3

 

NY-4

 

NY-5

 

NY-6

 

NY-7

 

NY-8

 

NY-9

 

NY-10

1 Reactie

  1. Darlene Bergmans

    Mooi gedaan het was heel gezellig in New-York.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *