Sint Maarten

Sint Maarten

Afgelopen zaterdag 8 november was het weer Sint Maarten. Al weer een tijdje terug dat ik ben wezen kijken maar dit jaar had de organisatie gevraagd of ik foto’s wilde maken.

Het feest in Wellerlooi is meer dan alleen een lampionnenoptocht. Er werd ook een show gegeven met veel vuur ridders en paarden. Het verhaal van Sint Maarten werd verteld door een ervaren verhalenverteller. Fototechnisch is het vastleggen van een dergelijk evenement altijd een uitdaging. Met haast geen licht wil je toch mooie foto’s maken en de sfeer vastleggen. Teveel flitslicht verpest de sfeer dus gewerkt met een hogere ISO waarde en snelle lenzen.

Gewapend dus met een 50mm F1.4 lens, reportage flits en een standaardzoom 24-105 mm F4.0 aan de slag gegaan. Op locatie even gezocht naar de juiste balans tussen flitslicht en omgevingslicht met onderstaande foto’s als resultaat.

 

Sinte Maarten 2014

 

Sinte Maarten 2014

 

Sinte Maarten 2014

 

Sinte Maarten 2014

 

Sinte Maarten 2014

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *