Gala Valuascollege 2015

Gala Valuascollege 2015

Deze week was het gala van het Valuascollege. De examenkandidaten kwamen in mooie galakleding richting de Maaspoort voor dit speciale feest. De afgelopen jaren is dit uitgegroeid tot een lange stoet van verschillende voertuigen. Oldtimers, segways of moderne bolides.

Wanneer je oudste dochter zelf examen doet natuurlijk een mooie gelegenheid om foto’s te maken. Onze vriend Werner was van de partij in een mooie chauffeurs outfit om de dames in een mooie Citroen DS naar het gala te vervoeren.

Enkele foto’s van deze happening vinden jullie hieronder

Gala Valuas 2015

 

 

Gala Valuas 2015

 

 

Gala Valuas 2015

 

 

Gala Valuas 2015

 

 

Gala Valuas 2015

 

 

Gala Valuas 2015

 

 

Gala Valuas 2015

 

 

Gala Valuas 2015

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *