Vietnam

Vietnam

Tijdens onze rondreis in Vietnam dit jaar natuurlijk de camera meegenomen en veel mooie plaatjes geschoten.

In de Vietnamese steden Saigon en Hanoi is de Franse invloed nog zichtbaar in zowel de architectuur als in de keuken. In de Mekong-delta kom je in aanraking met het leven op het platteland en tijdens een boottochtje kun je goed het dagelijks leven gadeslaan. In Phan Rang lekker ontspannen aan het strand en enkele bezienswaardigheden bezocht in het binnenland. Het schilderachtige Hoi An en de oude keizerlijke stad Hué ontbraken natuurlijk niet tijdens onze reis. Bij Sa Pa maakte we kennis met de kleurrijke bewoners uit de bergdorpen. Bijzonder was de bootreis met verblijf op de boot in het schilderachtige Halong Bay met zijn talloze grillige rotseilandjes. Aan het einde van de reis natuurlijk in Hanoi als fotograaf train-street bezocht. Helaas geen trein op dat moment.

Teveel om allemaal te laten zien dus een kleine impressie is hieronder opgenomen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *