Thematische Generatie Drieluik

Thematische Generatie Drieluik

Als moduleopdracht moesten we een driegeneratieportret maken in de vorm van een drieluik. In de foto’s moest ook een bepaald thema worden verwerkt. Ik heb gekozen voor het thema muziek(dragers). Bij elke generatie is een muziekdrager en bijbehorende koptelefoon gezocht die passen bij die generatie. De modellen zijn mijn schoonvader, partner en jongste dochter. De drie foto’s die samen het drieluik vormen zijn hieronder opgenomen. Bij de achtergrond heb ik een kleurverloop toegepast dat doorloopt in de verschillende foto’s.

Martin drieluik print A4 De eerste generatie

Ingrid drieluik print A4 De tweede generatie

Darlene drieluik print A4 De derde generatie

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *