Tijdschrift reportage

Tijdschrift reportage

De opdracht was het maken van een fotoserie die gebruikt kan worden in een tijdschrift naar keuze. Naast mijn hobby voor fotografie is één van mijn andere hobby’s vliegen. De keus was dus al snel gemaakt voor het tijdschrift Pilots & Planes met daarin een artikel over de eerste SportStar van Evektor die nu in Nederland rondvliegt en waarmee ik ook af en toe ga vliegen.

De fotoserie moet uit verschillende foto’s bestaan die gebruikt kunnen worden voor de cover, een full spread (middenpagina) en ondersteunende foto’s bij het artikel. De eerste serie van statische foto’s treffen jullie hieronder aan. Bij de buitenfoto’s is gebruik gemaakt van twee speedlite’s.

Cover PageDe coverpagina

 

Front shotDe SportStar van voren

 

Interior shotHet Interieur

 

Apron shotEen foto op de Apron

 

Detail shotsEnkele details van de instrumenten en landingslicht

 

sportstar flying

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *