Paleiskwartier Den Bosch

Paleiskwartier Den Bosch

Op 8 april jl zijn we met alle cursisten een dag foto’s wezen maken in Den Bosch. Naast het Bossche Centraal Station ligt een prachtig nieuw stuk binnenstad met de naam Paleiskwartier. Het Paleiskwartier leent zich heel goed voor het maken van mooi architectuurfoto’s. Dat is een onderdeel van de fotografie waar ik mij normaal niet mee bezig houdt. Het was helaas geen dag met mooi blauwe luchten die je het liefst hebt wanneer je architectuur fotografeert. Ook weer een leuke opdracht om de gemaakte (groothoek) foto’s in photoshop te onthoeken zodat het perspectief weer klopt. Enkele van de foto’s van deze dag vinden jullie hieronder.

Den Bosch 2

 

Den Bosch 1

 

Den Bosch 3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *