Classic Car

Classic Car

De Citroën DS is een beroemd automodel van het Franse merk Citroën. In het Frans spreekt men de naam uit als “déesse”, wat godin betekent. Hiervan is ook de troetelnaam “godin van de weg” afgeleid. Andere bijnamen zijn Snoek en Strijkijzer. Een mooi fotomodel dus om een keer op de foto te zetten. Onze vriend Werner wilde graag een aantal mooie foto’s van zijn DS. In de mooie omgeving van Nationaal Park de Maasduinen dus een aantal foto’s geschoten.

DS

 

DS 2

Door een op afstand bediende speedlight gericht op de bestuurder vanuit het dashboardkastje, lijkt het net of de bestuurder in het zonnetje zit.

1 Reactie

  1. Dag Maurice, schitterende foto’s. Wat is het toch een mooie auto of moet ik zeggen voiture. Ook de ander foto’s mogen er zijn. Je moet toch een bepaald talent hebben om dit soort beelden te maken. Leuke site overigens. Succes met de volgende opdrachten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *