Trouwreportage Gertjan en Nicole

Trouwreportage Gertjan en Nicole

Op 24 augustus jl. trouwde Gertjan en Nicole. Ze hadden aan mij gevraagd om hun trouwreportage te verzorgen. Altijd spannend als fotograaf om zoiets te doen want je fotografeert vaak onder niet optimale lichtomstandigheden en je krijgt maar één keer de kans om de precies de goede foto te maken op het juiste moment.

De dag voor het huwelijk heb ik bij hun thuis diverse trouwattributen (ringen, schoenen, manchetknopen etc.) op de foto gezet. ‘s Ochtends vroeg op de trouwdag zelf begonnen met het maken van foto’s van de bruid terwijl ze zich klaarmaakte voor de grote dag. De foto’s voor de reportage zijn gemaakt op de hei van landgoed de Hamert waarna in de tuin bij het huis van de ouders van de bruid groepsfoto’s zijn gemaakt. De kerkelijke inzegening was in de kerk te Wellerlooi waarna het feest tot in de late uurtjes doorging in de eeterij in Arcen.

 

G & N 9

 

G & N 3

 

G & N 7

 

G & N 10

 

G & N 6

 

G & N 1

 

G & N 11

 

G & N 4

 

G & N 2

 

G & N 8

 

G & N 12

 

G & N 5

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *