M&M

M&M

Ik heb een lijst gemaakt van 50 fotoprojecten die ik een keer wil uitvoeren om zo met verschillende fotografische aspecten te spelen. Om de twee weken wil ik één van deze projecten uitvoeren. De eerste in de serie is een kleurrijke foto van m&m’s die op een speciale manier zijn gefotografeerd in waterdruppels.

De foto is gemaakt met een 100 mm macro objectief en twee speedlights die via een radiotrigger worden aangestuurd. Na een tijdje spelen met handmatig scherpstellen, verschillende afstanden en instellingen is onderstaande foto ontstaan. Zwevende waterdruppels met  m&m’s erin. Voordeel van dit project is dat je na afloop het model kunt opeten. Klik op de foto wanneer je hem in het groot wilt bekijken.

 

M&M2- 001

1 Reactie

  1. zeer mooie foto.
    goed werk Maurice
    un moment decisif

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *