Herfst 2

Herfst 2

De vorige keer dat ik paddenstoelen wilde fotograferen stonden er niet veel in het bos. Vandaag opnieuw de wandelschoenen aangedaan en de Hamert opgelopen. Dit keer had ik meer geluk. Er stonden heel veel verschillende soorten. Op de knieen dus en vanuit een heel laag standpunt de diverse soorten gefotografeerd.

Een kleine zaklamp was soms makkelijk om ze mooi in het licht te zetten. Deze keer niet de 5d gebruikt maar de d60 met de 100mm macrolens. Effectief is dit dan eigenlijk een 160 mm macro. Het leverde in elk geval mooie herfstfoto’s op.

 

Paddenstoelen-Hamert-7

 

Paddenstoelen-Hamert-6

 

Paddenstoelen-Hamert-4

 

Paddenstoelen-Hamert-1

 

Paddenstoelen-Hamert-3

 

Paddenstoelen-Hamert-9

 

Paddenstoelen-Hamert-5

 

Paddenstoelen-Hamert-8

 

Paddenstoelen-Hamert-10

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *